Alfa Laval

 

A Nicron Kft 2003 óta forgalmazza az Alfa Laval termékeit, néhány termékkörben kizárólagosan Magyarországon és Szlovákiában.

A világ legnagyobb tapasztalatával, termékismeretével és raktárkészletével rendelkező multinacionális céggel való kapcsolatunk számtalan előnyt jelent partnereink számára. A mindennapi életben ez elsősorban a kifogástalan és megkérdőjelezhetetlen minőséget, hihetetlenül rövid szállítási határidőt és alkatrész utánpótlást jelent. Az Alfa Lavallal való együttműködésünk ennél sokkal többet is nyújt: szakértői, mérnöki támogatást egy berendezés kiválasztásakor vagy akár egy teljes rendszer kiépítésekor. Mi minden témában készséggel megválaszoljuk kérdéseit, és kéréseit teljesítjük. Ne feledje, hogy mögöttünk egy több mint 100 éves szakmai múlttal rendelkező Társaság szakemberei is rendelkezésére állnak.

Az Alfa Laval termékpalettájának akár vázlatos bemutatásához is több száz oldalas katalógus és hosszú órák szükségesek. A következő néhány termékcsoportot kiemeltük, mint a mindennapi használatban legfontosabbakat:

SZIVATTYÚK
Az Alfa Laval szivattyúi mindenfajta viszkozitású folyadék kíméletes és pontos szivattyúzását biztosítják higiénikus alkalmazások esetében. A centrifugálszivattyúk a nagy hatékonyságot és a termékek kíméletes kezelését egyesítik.
A térfogat-kiszorításos szivattyúk a viszkózus termékek kíméletes és higiénikus kezelésére alkalmazhatók.
A vízgyűrűs szivattyúkat levegőt vagy gázt tartalmazó folyadékok szivattyúzására fejlesztették ki.

SZELEPEK ÉS AUTOMATIKÁK
Az Alfa Laval higiénikus, keveredésmentes szelepei megakadályozzák a különböző folyadékok keveredését és így a keresztszennyeződések kialakulását. Komplett egységként, vezérlőberendezéssel kiegészítve kerülnek szállításra. A pillangószelepek kíméletes kezelést biztosítanak kis és közepes viszkozitású termékek esetében.
Az ülékes szelepek csak néhány mozgó alkatrészt tartalmaznak, amely rendkívül megbízhatóvá és higiénikussá teszi őket.
Az aszeptikus membránszelepek ideálisan alkalmazhatók steril és ultrahigiénikus eljárásokban, különösen a gyógyszeriparban.

HŐCSERÉLŐK
Az Alfa Laval világviszonylatban is vezető szerepet szerzett a lemezes és spirál hőcserélők piacán. A hűtéstechnika területén is minden versenytársánál szélesebb termékskálát kínál. Fűtés, hűtés, elpárologtatás és kondenzálás - bármilyen célból is van szüksége hőcserélőre, kínálatunkban biztosan megtalálja a megfelelő készüléket.